Waterman: "Ajax had de bal, maar wij waren gevaarlijker"

Waterman: "Ajax had de bal, maar wij waren gevaarlijker"

21 augustus 2019 – Volgens Boy Waterman (op archiefbeeld) kan APOEL Nicosia nog beter dan wat het dinsdag liet zien tegen Ajax (0-0). De Nederlandse doelman zag vanaf de reservebank dat de Cyprioten kansen kregen voor de overwinning. "Ik denk niet dat het heel goed was, maar ook niet slecht", concludeert de 35-jarige Waterman.

"Vooral de eerste 25 minuten stonden we zwaar onder druk. We kwamen er niet uit, dus dat moet wel beter in de volgende wedstrijd", blikt de keeper terug met Veronica. Vooral in de tweede helft was APOEL gevaarlijk voor het Amsterdamse doel. "Ik denk dat we meer honderd procent kansen hebben gehad. Ajax had de bal, maar wij waren gevaarlijker. Je kunt tevreden zijn met dit resultaat en het is goed dat je de nul houdt, maar kijkend naar de kansen moet je een scoren."

Bekijk ook het krantenoverzicht: de slechtste Europese wedstrijd onder Ten Hag

Waterman zelf moet het bij APOEL stellen met een reserverol achter eerste keeper Vid Belec. "Je wilt natuurlijk spelen, daarvoor ben ik voetballer. Wat dat betreft ben ik niet tevreden. Maar het is al mijn vijfde seizoen hier, dus ik mag niet klagen", vindt de voormalig doelman van onder andere sc Heerenveen, AZ en PSV.

Lees ook: Doll feliciteert spelers APOEL: "Dit is niet gestolen"

gerelateerd