Hasselbaink: "Feyenoord voor mij favoriet, maar vind ik niet erg"

21 augustus 2019, 08:40

Voor Nigel Hasselbaink (op archiefbeeld voor Excelsior) is Feyenoord de favoriet in het Europese tweeluik met Hapoel Beer Sheva. De voormalig spits van Excelsior bracht zijn Israëlische werkgever persoonlijk naar de play-offs van de Europa League. Hasselbaink scoorde en gaf een assist in de return tegen het Zweedse Norrköping (3-1). Morgen (donderdag) wacht het heenduel in De Kuip.

"Feyenoord is voor mij de favoriet, maar dat vind ik niet erg", zegt Hasselbaink in De Telegraaf. "Wij gaan zeker niet de bus parkeren in De Kuip. Waar onze kansen liggen? Feyenoord is nog een beetje zoekende, ook defensief. En wij hebben voorin aardig snelle spelers, die flink wat tempo kunnen maken... Dat kan ons helpen."

In Hapoel Beer Sheva treft Feyenoord de landskampioen van 2016, 2017 en 2018. Afgelopen jaar verliep minder. "We hebben sportief gezien een niet al te best jaar achter de rug. Hapoel was de seizoenen daarvoor kampioen geworden en eindigde nu als vierde. Maccabi Tel Aviv pakte de titel", vertelt Hasselbaink. "Maar we hebben nu weer een goed team staan, met veel nieuwe spelers. Ons elftal speelt in een 4-3-3-formatie, we willen graag aanvallend voetbal spelen. Maar we kunnen ook vanuit de omschakeling spelen als dat nodig is."

Hasselbaink is begonnen aan zijn tweede seizoen voor Hapoel. Eerder kwam hij uit voor onder andere Excelsior, Go Ahead Eagles en St. Mirren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen