Tadic kritisch op opbouw Ajax, Veltman had zware wedstrijd

20 augustus 2019, 23:14

Dusan Tadic vond dat Ajax absoluut niet goed speelde dinsdagavond op bezoek bij APOEL Nicosia. De captain zag hoe de Amsterdammers op Cyprus ploeterden en uiteindelijk met een man minder niet mochten klagen met een doelpuntloos gelijkspel. "Het was moeilijk, dit was zeker niet onze beste wedstrijd", verzuchtte de Serviër.

Tegenover Veronica ging hij in op de reden waarom Ajax het zo moeilijk had. "We moeten meer rust aan de bal hebben. Dát is onze kracht, we moeten beter opbouwen", analyseerde Tadic, die ook vond dat het zonder bal beter moet. "Als je de bal verliest, moeten we meer en beter drukzetten. We moeten beter zijn in elk aspect."

Veltman

Ook verdediger Joël Veltman, die net als Tadic vond dat arbiter Antonio Mateu Lahoz een prima wedstrijd floot ondanks de vele gele kaarten die hij uitdeelde, erkende dat Ajax het niet makkelijk was. "Het was een zware wedstrijd", zei hij. "Hun spel deed het me denken aan VVV-Venlo eigenlijk. Maar omdat we niet slordig waren, kwamen we in veel counters terecht. Wij wisten dat het geen apoeltje-eitje zou worden", zei de centrale verdediger, die wel positief bleef. "In de ArenA kunnen het afmaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen