Antwerp FC hangt als oplossing groot scherm op in eigen stadion

20 augustus 2019, 21:30

Antwerp FC heeft snel een oplossing gevonden voor het feit dat er geen uitsupporters mee naar Enschede mogen: de Belgische club zendt de wedstrijd in de voorronde van de Europa League uit tegen AZ in het eigen Bosuilstadion op een groot scherm. Zo'n zesduizend supporters zijn welkom donderdagavond.

Dat schrijft Sporza. Voor vijf euro kunnen de fans van de thuisploeg naar binnen in het stadion om het duel alsnog te zien. De burgemeester van Enschede zette dinsdag een streep door de komst van de Belgische uitfans, iets dat volgens het Belgische medium niet tot blijdschap van AZ was. Ook zij hadden liever uitsupporters gezien, maar voor de Alkmaarders is het overmacht omdat een deel van het stadiondak eerder instortte.

Overigens wordt de return ook in een ander stadion gespeeld: het Bosuilstadion - dat overigens verbouwd gaat worden door Antwerp FC - voldoet niet aan de eisen van de UEFA en net als de een voorronde eerder wijkt de club daarom uit naar het Koning Boudewijnstadion, waar 25 duizend fans welkom zijn.

Lees ook: Antwerp FC verbaasd over niet toelaten uitfans in Grolsch Veste

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen