Ten Hag kiest voor Mazraoui, Marin en Veltman; Ziyech is fit

20 augustus 2019, 19:50   Bijgewerkt: 20 augustus 2019, 20:34

Ajax start tegen APOEL Nicosia zoals verwacht in dezelfde opstelling als tegen PAOK Saloniki. Dat betekent dat Erik ten Hag weer ruimte in het elftal heeft gemaakt voor Noussair Mazraoui, Joël Veltman en David Neres. Het drietral kreeg tegen VVV-Venlo (deels noodgedwongen) rust, maar staat op Cyprus weer aan de aftrap. Ook Hakim Ziyech - hij viel in Limburg voortijdig uit - kan gewoon beginnen. 

Dat betekent dat Dusan Tadic - inmiddels de vaste Ajax-spits door het naderende vertrek van Kasper Dolberg - voorin als diepste aanvaller staat opgesteld, geflankeerd door Neres en Ziyech. Quincy Promes is er helemaal niet bij: hij liep afgelopen weekend een enkelblessure op en vloog niet mee voor de heenwedstrijd van de play-offs van de Champions League.

Het middenveld laat Ten Hag zo als het was, dus met Daley Blind, Donny van de Beek en Razvan Marin. Perr Schuurs en Sergino Dest keren door deze veranderingen terug op de bank bij Ajax, waar verder Klaas-Jan Huntelaar, Dani de Wit, Edson Álvarez, Noa Lang en Bruno Varela zitten. Op de tribune nemen Jurgen Ekkelenkamp en Kjell Scherpen plaats: zij behoren niet tot de uiteindelijke wedstrijdselectie. 

Bij APOEL speelt Uros Matic als enige oud-Eredivisiespeler in de selectie van de Cyprioten. Boy Waterman en André Vidigal beginnen op de bank, terwijl Reza Ghoochannejhad niet in de selectie zit.

Denk je dat David Neres een doelpunt maakt van buiten het zestienmetergebied tegen APOEL? Zet in en win 25 (!) keer je inzet bij TOTO!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen