Feyenoord krijgt wisselend beloftenteam en verhuurt Wehrmann

20 augustus 2019, 17:47   Bijgewerkt: 20 augustus 2019, 18:50

Feyenoord gaat het beloftenteam komend seizoen vullen met een mix van O19-spelers en jongens uit het eerste elftal. De Rotterdammers hebben weliswaar een team ingeschreven in de reservecompetitie, maar net als eind vorig seizoen zal er geen vaste selectie meer zijn voor dat elftal.

Dat laat Feyenoord weten op de clubsite. Arnold Scholten wordt de trainer van de ploeg in de reservecompetitie, waarin het Heracles Almelo, Go Ahead Eagles, sc Heerenveen, FC Groningen, FC Twente, Vitesse, FC Emmen, PEC Zwolle en SC Cambuur treft. Door geen vaste groep te hebben, kan Feyenoord ook spelers van het eerste team in actie laten komen, die wedstrijdritme missen of terugkomen van een blessure. Dat probleem is iets dat de inmiddels vertrokken Martin van Geel eerder al constateerde.

Lees ook: Van Geel bedenkt plan en wil Jong-teams uit Eerste Divisie

Wehrmann naar Dordrecht 

Spelers die tussen wal en schip raken tussen beide teams, worden verhuurd aan FC Dordrecht. Voor dit seizoen zijn dat onder andere Ramón ten Hove, Ian Smeulers én Jordy Wehrmann. De middenvelder wordt door de Rotterdammers voor één seizoen gestald bij De Schapenkoppen, met wie Feyenoord een officieel samenwerkingsverband heeft.

Wint Ajax op Cyprus van APOEL Nicosia? Zet in en win bijna anderhalf keer je inzet terug bij TOTO!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen