Feyenoord neemt maximaal 1650 fans mee naar Israël

20 augustus 2019, 16:53

Feyenoord gaat in de uitwedstrijd naar Hapoel Beer Sheva in Israël maximaal 1650 supporters meenemen. De Rotterdamse club doet op alle uitfans wel een dringend beroep om het gezonde verstand te gebruiken. De Stadionclub heeft nog namelijk wat voorwaardelijke straffen open staan bij de UEFA en moet bij een nieuwe fout vrezen voor een extra zware nieuwe straf.

Dat schrijft RTV Rijnmond. Desondanks zijn er een kleine tweeduizend fans welkom in Israël, tenminste als alle kaarten verkocht worden. Daar rekenen de Rotterdammers niet op, maar doen wel een beroep aan de fans die wél meegaan: gebruik je verstand en wees ingetogen met het laten horen van spreekkoren. Dat is hetgeen waar men bij Feyenoord het meest bang voor is.

Als het wel misgaat, dan wacht voor Feyenoord mogelijk een wedstrijd zonder thuispubliek. De laatste jaren kwamen ze al slecht in het nieuws met onder andere opblaasbananen tegen AS Roma, het gooien van voorwerpen op het veld, het afsteken van vuurwerk en nog een aantal vergrijpen. Mede daarom hing er de laatste Europese duels van Feyenoord een net voor de vakken van de fans. Als het weer misgaat staan er niet alleen nog voorwaardelijke straffen open, ook zal een volgend delict extra zwaar worden bestraft.

Donderdagavond vindt het heenduel in de voorronde van de Europa League plaats: dan komt Hapoel Beer Sheva op bezoek in De Kuip.

Denk je dat Ajax met 0-2 wint van APOEL en Dusan Tadic minimaal één keer scoort? Zet in en win 15 (!) keer je inzet terug bij TOTO!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen