PSV haalt Schaars definitief terug als stagiair in jeugdopleiding

PSV haalt Schaars definitief terug als stagiair in jeugdopleiding

20 augustus 2019 – De gestopte Stijn Schaars (op archiefbeeld) keert terug naar PSV. In Eindhoven gaat hij in de technische staf van de PSV Academy werken. De club geeft hem de kans om zichzelf te ontwikkelen en kennis over te dragen. "Er is mij door PSV een mooie kans geboden om te bekijken of het trainersvak bij mij past", aldus de tweevoudig landskampioen als PSV'er. 



Schaars zette recent een punt achter zijn carrière, waarvan hij de laatste twee seizoenen voor sc Heerenveen speelde. Door fysiek malheur voelde de 35-jarige middenvelder zich genoodzaakt te stoppen. De komende periode bekijkt Schaars samen met PSV hoe zij invulling gaan geven aan de nieuwe samenwerking. "Het voelt heel vertrouwd om in deze omgeving terug te keren en mijn eerste stappen in het trainersvak te zetten. Ik heb zin in dit traject", vertelt Schaars, die aansluit om te ontdekken of het trainersvak wat voor hem is. 

De ex-prof speelde tussen 2013 en 2016 voor PSV. In die periode maakte Schaars met zijn voetbalvisie indruk op de clubleiding. Voordat de Gendtenaar bij PSV kwam, speelde hij voor Sporting Portugal, AZ en Vitesse.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 27 oktober 2020

  2. maandag 26 oktober 2020