Sparta speelt nog minimaal nog één seizoen op kunstgras

Sparta speelt nog minimaal nog één seizoen op kunstgras

20 augustus 2019 – Sparta wil graag overstappen op natuurgras, maar zal nog even geduld moeten hebben. De Rotterdammers laten weten dat er nog minimaal één seizoen kunstgras ligt op Het Kasteel. Door bestuurlijke veranderingen binnen de gemeente Rotterdam heeft het proces vertraging opgelopen.In januari verkondigde Sparta de wens voor natuurgras. Het dossier met stadion- en trainingscomplexplannen is echter vertraagd, omdat de verantwoordelijk wethouder vertrok. Daarnaast geeft Sparta de prioriteit aan de verbouwing van het trainingscomplex. Pas na de realisatie hiervan kan de stadionontwikkeling beginnen. Dat heeft als gevolg dat Sparta nog minimaal één seizoen op kunstgras speelt.

In de huidige Eredivisie spelen naast Sparta ook VVV-Venlo, FC Emmen, Heracles Almelo, ADO Den Haag en PEC Zwolle op kunstgras. VVV liet deze week doorschemeren dat het mogelijk komend seizoen op kunstgras komt te spelen.

Denk je dat Ajax met 0-2 wint van APOEL en Dusan Tadic minimaal één keer scoort? Zet in en win 15 (!) keer je inzet terug bij TOTO!

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 18 september 2020

  2. donderdag 17 september 2020