Spoorboekje: voorselectie Oranje, Vilhena in play-offs CL

21 augustus 2019, 07:33

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 21 augustus.

Nieuws

Voorselectie Oranje

Ronald Koeman presenteert vandaag de voorselectie van het Nederlands elftal. Sinds de finaleronde van de Nations League komt Oranje voor het eerst weer bij elkaar. Komende maand staan de EK-kwallificatiewedstrijden tegen Duitsland en Estland op het programma.

Wedstrijden

Cardiff City - Huddersfield Town (20.45)

Terence Kongolo, Rajiv van La Parra en Juninho Bacuna verkeren met Huddersfield Town in een crisis. De degradant uit de Premier League is slecht begonnen aan het Championship. The Terriers boekten teleurstellende resultaten tegen Derby County (1-2), Queens Park Rangers (1-1) en Fulham (1-2). De nederlaag tegen Fulham betekende het ontslag van Jan Siewert. Tot er een opvolger is voor de Duitser, neemt Mark Hudson de honneurs waar. Kan hij tegen Cardiff City voor een schokeffect zorgen?

Dinamo Zagreb - Rosenborg BK (21.00 uur)

Een herhaling van Ajax - Rosenborg BK blijft dit seizoen mogelijk. De twee ontliepen elkaar voor deze play-offs, maar kunnen ze elkaar zomaar treffen in de poulefase van de Champions League. Uiteraard onder de voorwaarde dat beide ploegen zich plaatsen voor de Champions League. Ajax zette gisteren tegen APOEL Nicosia een eerste stapje, maar is er nog lang niet. Rosenborg moet vanavond eveneens flink aan de bak in Kroatië.

Olympiakos Piraeus - FC Krasnodar (21.00 uur)

Tonny Vilhena mag dromen van de Champions League. Met Krasnodar verraste de oud-Feyenoord in de vorige voorronde tegen FC Porto. Als maker van de 0-1 hielp Vilhena de Russen zelfs op weg naar de 2-3 overwinning in Portugal. De laatste horde op weg naar de poulefase is Olympiakos Pireaus. Als Krasnodar het tegen Porto kan, liggen er tegen de Grieken serieuze mogelijkheden.

Voetbal op tv

20.55 uur: Young Boys - Rode Ster Belgrado, Ziggo Sport Select - live verslag van play-offs Champions League

20.55 uur: Olympiakos Pireaus - Krasnodar, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van play-offs Champions League

20.55 uur: Dinamo Zagreb - Rosenborg, Ziggo Sport Extra - live verslag van play-offs Champions League

00.10 uur: LDU Quito - Boca Juniors, FOX Sports 4 - live verslag van kwartfinale Copa Libertadores

02.25 uur: Flamengo - Internacional, FOX Sports 4 - live verslag van kwartfinale Copa Libertadores

04.35 uur: Los Angeles FC - San José Earthquakes, FOX Sports 4 - live verslag vanuit MLS

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen