Amrabat maakt waarschijnlijk voor derde zomer op rij transfer

Amrabat maakt waarschijnlijk voor derde zomer op rij transfer

20 augustus 2019 – Sofyan Amrabat maakt zich op voor wéér een transfer. De 22-jarige middenvelder staat voor een verhuur aan Hellas Verona. Club Brugge is momenteel in onderhandeling, zo melden De Telegraaf en Italiaanse media. Het zou voor de derde zomer op rij zijn dat Amrabat van club verwisselt.Volgens De Telegraaf is de kans groot dat Ambrabat de stap gaat maken. Gazzetta dello Sport en Sporitalia verwachten een huurdeal met optie tot koop. Zodra de samenwerking tussen Ambrabat en Hellas Verona bevalt, kan de Italiaanse club een optie van drie miljoen euro activeren.

Amrabats carrière kan in de Serie A wel een boost gebruiken. Met hoge verwachtingen verruilde hij twee jaar geleden FC Utrecht voor Feyenoord. Waar de Marokkaans international in de Domstad wekelijks uitblonk, daar kwam hij in De Kuip op de bank terecht. Daarom koos Amrabat vorig jaar voor een vertrek naar Club Brugge, maar in België voltrok zich een vergelijkbaar scenario.

Denk je dat David Neres een doelpunt maakt van buiten het zestienmetergebied tegen APOEL? Zet in en win 25 (!) keer je inzet bij TOTO!

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 1 oktober 2020

  2. woensdag 30 september 2020