Doll gaat het tegen Ajax achterin dichtmetselen bij APOEL Nicosia

Doll gaat het tegen Ajax achterin dichtmetselen bij APOEL Nicosia

19 augustus 2019 – Thomas Doll laat APOEL Nicosia de bus parkeren tegen Ajax. Volgens de Duitser, die nog maar een paar dagen aan het roer staat, is dat het beste strijdplan voor de Cyprioten. "Ajax scoort veel. Dus als het bij ons achterin open ligt, gebeurt dat ook tegen ons", blikt Doll vooruit.Doll werd aangesteld nadat Paolo Tramezzani werd ontslagen na het verloren heenduel met Qarabag. Onder Doll repareerde APOEL de schade in Azerbeidzjan en wacht nu het tweeluik met Ajax. "Twee weken geleden vierde ik nog vakantie, nu sta ik voor een wedstrijd tegenover Ajax. Laat ons dromen!", zegt de keuzeheer op de persconferentie. "Iedereen weet dat de tegenstander erg goed is. Ajax versloeg Real Madrid en Juventus. Ik vind het belangrijk dat wij in onszelf geloven, in het voetbal kan van alles gebeuren."

APOEL gaat de strijd aan door het achterin dicht te gooien. "Voor ons is het zaak om goed te verdedigen. Dat is in wedstrijden als deze noodzakelijk. We hebben de perfecte wedstrijd nodig, dat weten we. Ik heb daar vertrouwen in als ik zie hoe de spelers gewerkt hebben. Ajax heeft in de laatste wedstrijden ook doelpunten tegen gekregen. We moeten erop vertrouwen dat wij ook kunnen scoren. En soms heb je ook wat geluk nodig."

Denk je dat David Neres een doelpunt maakt van buiten het zestienmetergebied tegen APOEL? Zet in en win 25 (!) keer je inzet bij TOTO!

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 9 augustus 2020

  2. zaterdag 8 augustus 2020

  3. vrijdag 7 augustus 2020