Kadioglu scoort bij eerste competitieminuten voor Fenerbahçe

Kadioglu scoort bij eerste competitieminuten voor Fenerbahçe

19 augustus 2019 – Ferdi Kadioglu (op archiefbeeld tegen Real Madrid) heeft zijn eerste doelpunt voor Fenerbahçe te pakken. Als invaller scoorde hij het laatste doelpunt in de competitieopener tegen Gazisehir (5-0). De negentienjarige middenvelder speelde een kwartier mee tegen de promovendus. Opvallend: na zijn transfer - een jaar geleden - van NEC naar Istanbul waren dit ook nog eens zijn eerste competitieminuten voor Fenerbahçe.

Kadioglu was in de slotfase het eindstation van een vlot lopende aanval over meerdere schijven. De Arnhemmer hoefde alleen maar binnen te tikken. Daarmee werd de monsterzege van Fenerbahçe compleet. Al binnen een half uur had Fenerbahçe er al drie in liggen. Victor Moses, Vedad Muriqi en Emre Belozoglu bezorgden Fener een droomstart. Het vierde doelpunt kwam na rust op naam van Nabil Dirar. Bij Fenerbahçe deden ook Garry Rodrigues (basis) en Denis Türüç (invaller) mee.

De invalbeurt van Kadioglu biedt de jeugdinternational perspectief. In zijn eerste seizoen voor de Turkse topclub speelde hij alleen in de beker een paar minuten mee. In de competitie kreeg Kadioglu geen enkele speeltijd.

Denk je dat Ajax met 0-2 wint van APOEL en Dusan Tadic minimaal één keer scoort? Zet in en win 15 (!) keer je inzet terug bij TOTO!


gerelateerd