SC Heerenveen en oud-hoofdsponsor uit elkaar

SC Heerenveen en oud-hoofdsponsor uit elkaar

19 augustus 2019 – SC Heerenveen en voormalig hoofdsponsor GroenLeven breken volledig met elkaar. Beide partijen spraken over een nieuwe invulling van het sponsorschap, maar die onderhandelingen hebben niets opgeleverd. Dat communiceert Heerenveen via de eigen clubkanalen.'Heerenveen betreurt de uitkomst van de gesprekken, maar kan helaas niet voldoen aan het wensenpakket en de daarbij behorende voorwaarden van GroenLeven', valt te lezen in een korte verklaring van de Friezen, die ook nog steeds een nieuwe hoofdsponsor zoeken.

GroenLeven was de voorgaande drie seizoenen de hoofdsponsor van Heerenveen. Het contract liep deze zomer af, maar de ontwikkelaar van zonneparken- en daken wilde niet verlengen. Heerenveen verlangde een bedrag dat substantieel hoger lag dan de 5 ton die GroenLeven jaarlijks overmaakte.

De relatie tussen Heerenveen en GroenLeven was al langer niet optimaal. Voor de aanleg van zonnepanelen op de daken van het Abe Lenstra en Sportstad werden vier leveranciers aangeschreven, tot verbazing van GroenLeven. Dat beide partijen nu uit elkaar gaan, duidt er allesbehalve op dat de relatie is verbeterd.

Denk je dat David Neres een doelpunt maakt van buiten het zestienmetergebied tegen APOEL? Zet in en win 25 (!) keer je inzet bij TOTO!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 19 september 2019

  2. woensdag 18 september 2019