Messi, Zlatan en acht anderen genomineerd voor Puskas Award

19 augustus 2019, 15:22   Bijgewerkt: 19 augustus 2019, 15:32

De FIFA heeft maandagmiddag de tien genomineerden voor de Puskas Award bekendgemaakt. Onder meer Lionel Messi en Zlatan Ibrahimovic zijn in de race voor de prijs voor het beste doelpunt van het afgelopen seizoen. Zij kunnen de opvolger worden van Mohamed Salah, die afgelopen seizoen won.

Het doelpunt van Messi zal bij veel voetballiefhebbers nog in het geheugen gegrift staan. Hij scoorde in maart een prachtige stift tegen Real Betis en kreeg een staande ovatie van het publiek van de tegenstander. "Dat is me nooit eerder overkomen. De fans hebben ons altijd respectvol behandeld, ondanks dat wij de rivaal zijn", was de reactie van de Argentijn destijds.

Naast Messi maken ook Ibrahimovic, Matheus Cunha, Ajara Nchout, Fabio Quagliarella, Juan Fernando Quintero, Amy Rodriguez, Billie Simpson, Andros Townsend en Dániel Zsóri kans op de Puskas Award. Via de FIFA-website kan men tot 1 september zijn stem uitbrengen. Vervolgens wordt de lijst teruggebracht naar drie spelers, waarna 'FIFA Legends' de winnaar bepalen.

Alle genomineerden

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen