Coutinho krijgt met Robbens goedkeuring rugnummer 10

Coutinho krijgt met Robbens goedkeuring rugnummer 10

19 augustus 2019 – Met goedkeuring van Arjen Robben draagt Philippe Coutinho komend seizoen rugnummer 10 bij Bayern München. De Duitse grootmacht wilde het oude rugnummer van de gestopte aanvaller niet zomaar weggeven en vroeg Robben onlangs om zijn zegen. Dat vertelt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge bij de presentatie van Coutinho."We hebben met Arjen Robben over het rugnummer gesproken. We wilden de rugnummers van Robben en Ribéry niet zomaar weggeven. Robben heeft het geaccepteerd. Hij zei dat rugnummer 10 perfect past bij Coutinho", aldus de voorzitter van de regerend kampioen van Duitsland.

Coutinho zelf is erg blij dat hij zijn loopbaan vervolgt in Zuid-Duitsland. Bayern huurt de Braziliaanse middenvelder in eerste instantie van FC Barcelona en kan hem vervolgens voor 120 miljoen euro definitief overnemen. "Ik ben een erg ambitieus persoon en wil hier prijzen winnen. Ik heb met Thiago Alcantra, Rafinha en Lucio over Bayern gesproken. Zij hadden louter positieve dingen over de club te zeggen."

Denk je dat David Neres een doelpunt maakt van buiten het zestienmetergebied tegen APOEL? Zet in en win 25 (!) keer je inzet bij TOTO!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 15 september 2019

  2. zaterdag 14 september 2019