Teleurgestelde Lampard predikt geduld na nieuwe tegenvaller

19 augustus 2019, 14:12

Frank Lampard is na drie wedstrijden nog zonder zege als hoofdtrainer van Chelsea. Na de verloren Europese Super Cup tegen Liverpool en de competitienederlaag tegen Manchester United, kwam de Londense club zondag voor eigen publiek niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Leicester City. Een teleurstellend resultaat, vindt Lampard, die geduld predikt.

Lampard keerde zondag terug op Stamford Bridge en werd groots onthaald. "Het voelde geweldig. Het was speciaal voor mij om terug te keren op Stamford Bridge, maar mijn focus lag op het winnen van de wedstrijd", aldus Lampard in Engelse media. Het duel met Leicester City werd niet gewonnen, waardoor Chelsea na twee competitieduels op één punt staat. "Ik had niet de illusie dat dit soort momenten niet zouden komen. Het kost tijd om te komen waar we willen zijn."

Door een transferban had Lampard deze zomer niet de mogelijkheid nieuwe spelers aan te trekken. "Ik heb geen spelers kunnen binnenhalen om mijn manier van denken kracht bij te zetten. En we zijn Eden Hazard kwijtgeraakt, iemand die cruciaal was voor de club. Dus ik denk dat alle supporters begrijpen dat ze geduld moeten hebben. Maar nogmaals: ik wil dat niet als excuus gebruiken, want we kunnen beter dan vandaag."

Denk je dat Ajax met 0-2 wint van APOEL en Dusan Tadic minimaal één keer scoort? Zet in en win 15 (!) keer je inzet terug bij TOTO!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen