Tagliafico bij Argentijnse selectie, Martínez niet weer opgeroepen

Tagliafico bij Argentijnse selectie, Martínez niet weer opgeroepen

19 augustus 2019 – Ajax-verdediger Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez reizen volgende maand tijdens de interlandbreak af naar Zuid-Amerika. Eerstgenoemde is opgenomen in de Argentijnse selectie voor de oefenduels met Chili (5 september) en Mexico (10 september). Martínez is niet opgeroepen door bondscoach Lionel Scaloni, maar mag zich wel melden bij het Argentijnse beloftenteam.

Zo moet Martínez nog even wachten alvorens hij zijn tweede interland speelt. De verdediger debuteerde op 22 maart tegen Venezuela voor de Argentijnse nationale ploeg. Vervolgens maakte hij de overstap naar Ajax, waar hij zich meteen in de basis knokte. In tegenstelling tot Martínez is Adolfo Gaich wél opgeroepen door Scaloni. De twintigjarige spits is de voorbije tijd in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord.

Belangrijkste afwezige in de Argentijnse selectie is Lionel Messi. Vanwege een schorsing die hij kreeg voor zijn woede-uitbarsting tijdens de Copa América mag de sterspeler van FC Barcelona drie maanden niet in actie komen Argentinië. Sergio Agüero en Ángel Di María behoren eveneens niet tot de 27-koppige selectie.

gerelateerd