Van Hanegem kritisch op technisch directeur Troost en het beleid

Van Hanegem kritisch op technisch directeur Troost en het beleid

19 augustus 2019 – Willem van Hanegem maakt zich zorgen over de situatie van Feyenoord. Terwijl de Rotterdammers nog geen Eredivisie-wedstrijd wonnen, is er vrijwel niemand die kritisch is op de resultaten van de Stadionclub. En dat baart De Kromme zorgen. "In Rotterdam blonken ze de laatste jaren immers niet uit in een kritische benadering van de stand van zaken en ik vraag me af of er met de nieuwe mensen aan het bewind er echt iets is veranderd."Dat schrijft hij in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. "Technisch directeur Sjaak Troost vertelde deze week nog maar eens dat hij dik tevreden is met de selectie, zeker als de geblesseerde spelers er straks weer bij zijn", aldus Van Hanegem, die sowieso vindt dat de technisch directeur geen sterke indruk maakt tot dusver.

"Sjaak praat ook lekker veel met Dirk Kuyt en slurpt af en toe heerlijk een bakje koffie leeg met Robin van Persie aan de andere kant van de tafel. Nou, gelukkig maar, denk ik dan. Als dat de redding is. Kuyt is trainer van het hoogste jeugdelftal, niet meer en niet minder. Ondertussen bepaalt hij wel al het beleid in Rotterdam", schrijft De Kromme.

Resultaat zie hij vooralsnog te weinig, niet alleen in de punten. Van Hanegem: "Gisteren stond er bijvoorbeeld maar één zelf opgeleide speler in de basiself terwijl de club, na eerder veel geld te hebben uitgegeven, weer wil inzetten op eigen jeugd. Eens kijken hoe lang dat goed gaat daar in de Kuip."

  

Meer nieuws

  1. maandag 21 september 2020

  2. zondag 20 september 2020