Stam kan in de EL-voorronde Ié en Karsdorp inzetten

19 augustus 2019, 08:04

Feyenoord heeft goed nieuws gekregen in aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva. Trainer Jaap Stam kan donderdag beschikken over aanwinst Edgar Ié, die is ingeschreven voor de laatste voorronde voor het tweede bekertoernooi van Europa. Dat geldt overigens ook voor Rick Karsdorp, die eerder al naar Rotterdam-Zuid kwam.

Dat schrijft De Telegraaf. Dat is goed nieuws voor Stam, die zag dat tegen FC Utrecht zijn spelers met de nodige fysieke klachten kampten. De selectie van de Rotterdammers is niet gewend aan het drie keer spelen in de week. "Waar het hier om gaat, is dat als je de hele groep van Feyenoord bekijkt, we bijna allemaal spelers hebben die nog nooit drie keer in de week hebben gespeeld", aldus Stam, die zegt dat het dus ook niets met zijn trainingsopbouw te maken heeft.

Tegen FC Utrecht gaf hij onder andere Orkun Kökçü rust, moest hij diverse spelers voortijdig wisselen – onder wie Liam Kelly – en zag hij hoe er meerdere krampgevallen in de ploeg van de Rotterdammers kwamen. Stam gaf aan daar niet van te schrikken, maar hoopt uiteraard dat zijn elftal voor donderdag weer fit is. Langdurig geblesseerden Sven van Beek, Nicolai Jørgensen en Jens Toornsta zijn zeker nog niet inzetbaar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen