Ihattaren: "Ik ga voorlopig mijn keuze nog niet maken"

18 augustus 2019, 23:14   Bijgewerkt: 18 augustus 2019, 23:31

Mohamed Ihattaren stelt de keuze voor Nederland of Marokko nog even uit. De PSV'er behoort tot de voorlopige selectie van Marokko, dat in de komende interlandperiode oefenwedstrijden speelt. Omdat dit geen officiële interlands zijn, wordt Ihattaren nog niet gedwongen tot een keuze.

"Ik voel me vereerd door de voorselectie, maar voorlopig ga ik mijn keuze nog niet maken", zegt hij tegen FOX Sports. "We zien het wel. Ik wil gewoon belangrijk zijn en ook internationaal naam maken. Dat zou mooi zijn bij Nederland, maar ook bij Marokko. Ik heb wel veel te danken aan Nederland (jeugdteams, red.), dat zal ik nooit vergeten in mijn keuze."

Ihattaren maakte zondag tegen Heracles Almelo zijn eerste officiële doelpunt voor PSV. "Heerlijk, prachtig! Ik dacht gelijk aan mijn moeder, die weet hoe veel ik heb gesproken over mijn eerste officiële doelpunt", zegt de middenvelder, die in Almelo als vleugelaanvaller speelde. "Het belangrijkste is dat ik speel, het maakt mij niet uit waar de trainer mij neerzet. Ook al speel ik linksback, ik wil gewoon spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen