Treffer Mount levert Chelsea slechts punt op tegen Leicester

Treffer Mount levert Chelsea slechts punt op tegen Leicester

18 augustus 2019 – Chelsea is ook na de tweede competitiewedstrijd nog zonder overwinning. De Londenaren moesten voor eigen publiek genoegen nemen met een gelijkspel tegen Leicester City (1-1). Een week geleden ging Chelsea nog met 4-0 onderuit bij Manchester United. Ondanks het teleurstellende resultaat werd het voor Mason Mount een duel om nooit te vergeten.De voormalig Vitesse-huurling kreeg zijn thuisdebuut op Stamford Bridge en fleurde dat op met een doelpunt. De middenvelder profiteerde van getreuzel bij Wilfred Ndidi. Mount nam de bal over en gaf Kasper Schmeichel het nakijken.

Met de 1-0 voorsprong zocht Chelsea de kleedkamers op. Dat was na de eerste 45 minuten verdiend, maar na rust verloren The Blues de regie over het duel. Leicester werd sterker en sterker en dat resulteerde ook in een terechte treffer. Ndidi herstelde zijn fout door de gelijkmaker voor zijn rekening te nemen. De Nigeriaan torende bij een hoekschop boven iedereen uit en kopte raak.

Chelsea mocht vervolgens van geluk spreken dat het bij 1-1 bleef. Beide ploegen gingen vol voor de aanval, maar had Leicester de betere kansen. De beste kreeg James Maddison. Hij schoot voor Kepa Arrizabalaga over en eindigde het enerverende duel in 1-1.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 25 september 2020

  2. donderdag 24 september 2020