Schreuder kent teleurstellende start bij Hoffenheim

Schreuder kent teleurstellende start bij Hoffenheim

18 augustus 2019 – Alfred Schreuder is slecht begonnen aan de Bundesliga. Met Hoffenheim ging hij met 1-0 onderuit bij Eintracht Frankfurt, de aanstaande werkgever van Bas Dost. Een razendsnelle treffer van Martin Hinteregger deed Schreuder en consorten de das om.Schreuder wil Hoffenheim á la Ajax laten spelen, maar dat kwam zondagmiddag totaal niet uit de verf. Vooral in de beginfase kwam Hoffenheim uiterst zwak voor de dag. Maar ook daarna konden de gasten maar moeilijk overtuigen.

Het zat Hoffenheim al na 35 seconden tegen. Schreuders elftal liet zich compleet verrassen bij een snel genomen hoekschop van Eintracht. Martin Hinteregger kon daardoor helemaal vrij van dichtbij binnen tikken.
Onverdiend dacht Hoffenheim op gelijke hoogte te komen. Dennis Geiger schoot vanaf de hoek van de zestien binnen, maar ploeggenoot Lukas Rupp stond hinderlijk buitenspel en ging het doelpunt op advies van de VAR niet door.

Tot de laatste minuut mocht Hoffenheim blijven hopen op een positief resultaat, omdat het betere Eintracht het overwicht vergat uit te drukken in doelpunten. In extra tijd werd andermaal een doelpunt afgekeurd. Een gelijkspel of zelfs een zege zou ook onverdiend zijn geweest voor Hoffenheim. Nauwelijks creëerde de ploeg van Schreuder kansen en geeft dat de Barnevelder voldoende huiswerk voor de komende thuiswedstrijd tegen Werder Bremen.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 26 september 2020

  2. vrijdag 25 september 2020