Peters: "Wij laten niet zien dat we beter zijn dan Fortuna"

18 augustus 2019, 14:50

Willem II heeft ook de tweede uitwedstrijd van het seizoen in drie punten omgezet. Nadat er eerder weg gewonnen bij PEC Zwolle, leverde ook het uitduel met Fortuna Sittard een overwinning op. Helemaal tevreden is aanvoerder Jordens Peters echter niet.

Het duel in Sittard werd gespeeld op een kletsnat veld. "Je weet met zo'n veld, dat er van alles in een wedstrijd zal zitten. Het leverde een hoop strijd op", zegt Peters tegen FOX Sports. De captain is blij met de winst, maar niet met het spel van de tweede helft. "Hoe we het de tweede helft doen, is niet goed. We zijn beter dan Fortuna, maar laten dat niet zien. We wonnen geen tweede ballen en gingen teveel op de klok kijken. Het was billenknijpen geblazen. De blijdschap is er niet minder om, maar het moet beter."

Evangelos Pavlidis was met twee doelpunten weer belangrijk voor Willem II, weet ook Peters. "Hij is belangrijk voor ons. Pavlidis brengt een bepaalde balvastheid en heeft een neusje voor de goal. Dat hebben we nodig. Laat hem alsjeblieft dit niveau vasthouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen