Immers blijft rustig: "Wat heb je aan harde woorden?"

Immers blijft rustig: "Wat heb je aan harde woorden?"

18 augustus 2019 – De start van ADO Den Haag is voor het derde seizoen op rij niet goed in de Eredivisie. Zaterdag werd er voor de derde wedstrijd op rij verloren, waardoor de club nog puntloos is. Lex Immers houdt het hoofd koel na de 1-2 nederlaag tegen Sparta Rotterdam.De middenvelder probeert positieve punten uit het duel te halen. "Ik heb de tweede helft een ploeg gezien die voor elke meter vocht. Maar helaas grijpen we net naast een punt. Tomas Necid had aan het einde nog twee kansen die er bijna invliegen. Zitten die, dan ga je met een goed gevoel naar huis. Nu ga ik naar huis met een klotegevoel", zei hij tegen Omroep West.

Dat ADO na drie duels nog puntloos is, vindt Immers natuurlijk vervelend. "We zijn drie wedstrijden onderweg. Ik hoop op betere tijden. Wij als groep doen daar alles aan en ik hoop dat andere mensen daaraan meedoen.' Maandag gaan we weer richting RKC. We hebben nu Utrecht en PSV gehad. Van deze wedstrijd hadden we meer verwacht."

Volgens Immers is het niet nodig om de boel nu al enorm op te peppen. "Wat heb je aan harde woorden? We moeten elkaar natuurlijk de waarheid vertellen. Dingen moeten beter bij ADO. Als groep moeten we sterk blijven en niet in de war raken."

Lees ookGroenendijk niet in paniek na zwakke start, maar heeft wel zorgen

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 12 november 2019

  2. maandag 11 november 2019

  3. zondag 10 november 2019