Keizer hoopt dat Dost langer bij Sporting Portugal blijft

Keizer hoopt dat Dost langer bij Sporting Portugal blijft

17 augustus 2019 – Als het aan Marcel Keizer ligt, blijft Bas Dost bij Sporting Portugal. De dertigjarige spits staat op de nominatie om te vertrekken bij de Portugese grootmacht, maar heeft nog geen nieuwe club gevonden. Dost werd de voorbije tijd gelinkt aan clubs uit Engeland, Duitsland en Italië.In aanloop naar het thuisduel met Sporting Braga laat Keizer op de persconferentie weten dat hij hoopt dat Dost niet blijft. "We willen geen spelers kwijtraken, maar de transferwindow is nog open. We zullen moet afwachten wat er gebeurt. Het liefst zou ik willen dat de window nu sluit, want ik heb alle spelers nodig", aldus Keizer.

Volgens Récord wil Dost zijn loopbaan alleen voortzetten in een topcompetitie. Clubs uit Mexico, China, Turkije en het Midden-Oosten hebben zich gemeld bij Sporting, maar dat zijn geen landen waar de spits naartoe wil. Rusland is misschien wel een optie: Zenit St. Petersburg zou een bod voorbereiden.

Sporting hoopt Dost te slijten omdat de Nederlandse spits met zijn salaris zwaar op de begroting drukt. In drie seizoenen wist Dost 76 doelpunten in 84 competitiewedstrijden te maken.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 november 2019

  2. woensdag 20 november 2019