Neymar voor tweede week op rij niet bij wedstrijdselectie PSG

17 augustus 2019, 14:40

Neymar behoort zondag tegen Stade Rennes wederom niet tot de wedstrijdselectie van Paris Saint-Germain. Dat heeft trainer Thomas Tuchel op de persconferentie daags voor het competitieduel bekendgemaakt. Neymar kwam vorige week tijdens de seizoensouverture tegen Nîmes ook niet in actie voor PSG.

De Braziliaan is de hoofdrolspeler in de grootste transfersoap van deze zomer. Neymar probeert al langere tijd een breuk met PSG te forceren en mag inmiddels bij een goed bod vertrekken. Zowel FC Barcelona als Real Madrid wil de aanvaller dolgraag inlijven, maar vooralsnog hebben de Spaanse clubs geen akkoord bereikt met de Franse grootmacht.

Neymar begon zaterdag de training met de groep en eindigde individueel. De Braziliaan hoopt PSG te verlaten en heeft nog twee weken om een transfer te maken. Als het aan Tuchel ligt, vertrekt Neymar niet. "Als ik aan een sterk PSG-team denk, denk ik aan een team met 'Ney'. Onze relatie is hetzelfde. Het is tussen hem en de club. Als er geen oplossing komt, blijft hij bij ons. Hij heeft nog een contract voor drie jaar. Niets is veranderd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen