Sanches wil Bayern verlaten: "Deze situatie is niet goed voor mij"

Sanches wil Bayern verlaten: "Deze situatie is niet goed voor mij"

17 augustus 2019 – Renato Sanches hoopt Bayern München nog deze zomer te verlaten. De 21-jarige Portugese middenvelder is geen basisspeler bij de kampioen van Duitsland en aast op meer speeltijd. Bayern is echter niet van plan om Sanches te laten gaan.De Portugees kwam vrijdagavond tegen Hertha BSC (2-2) vlak voor tijd binnen de lijnen. Na de wedstrijd vroeg Sport1 hem of hij bij Bayern wil vertrekken. "Ja", antwoordde hij. "Deze situatie is niet goed voor mij. Dit is de tweede keer dat ik de club wil verlaten en ze willen me niet laten gaan. Vijf minuten speeltijd is niet genoeg voor mij."

Karl-Heinz Rummenigge bevestigde dat Sanches bij Bayern blijft. De voorzitter maande de Portugees tot rust. "Het is niet gepast dat je hier boos wegloopt na de eerste of tweede wedstrijd. We zullen hem niet verkopen, dus hij doet er goed aan kalm te blijven."

Sanches werd in 2016 door Bayern opgepikt bij Benfica. In het seizoen 2017/2018 werd hij verhuurd aan Swansea City, waar hij geen goede indruk maakte. Sinds afgelopen jaargang speelt Sanches weer in Zuid-Duitsland. Sindsdien is hij nog maar enkele keren in de basis gestart.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 21 september 2020

  2. zondag 20 september 2020