Go Ahead krijgt pak slaag: "Vrijwel niets goed gedaan"

Go Ahead krijgt pak slaag: "Vrijwel niets goed gedaan"

17 augustus 2019 – Go Ahead Eagles beleefde vrijdag in Leeuwarden een avond om snel te vergeten. De Deventenaren zakten door de ondergrens en kregen met liefst 5-0 aan de broek. "We zijn eigenlijk geen moment in de wedstrijd geweest", realiseert verdediger Gino Bosz zich."Het is niet goed om nu in de emotie van alles te roepen, maar we hebben vrijwel niets goed gedaan. Deze komt wel even binnen, ja. Cambuur-uit is een zware wedstrijd, maar dit mag ons niet gebeuren", stelt de centrale verdediger in gesprek met De Stentor. Bosz kan geen positieve punten uit de wedstrijd halen. "Wat we goed hebben gedaan? Zeg jij het maar. Ik weet het niet."

De grote nederlaag kan voor een groot deel in de schoenen van Donny van Iperen worden geschoven. De verdediger gaf twee penalty's weg, kreeg voor beide overtredingen een gele kaart en moest daardoor na vijftig minuten het speelveld verlaten. "Dit is het ergste wat kan gebeuren in een wedstrijd", windt hij er geen doekjes om. "5-0 verliezen, een rode kaart krijgen en twee strafschoppen veroorzaken."

"Ik heb mijn team benadeeld en voel me zeker verantwoordelijk voor deze nederlaag", gaat Van Iperen verder. De eerste strafschop was terecht, vindt de verdediger. De tweede echter niet. "Maar het was al met al een heel pijnlijke avond, temeer omdat ik komende week ook nog eens geschorst ben."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 15 september 2019

  2. zaterdag 14 september 2019