Stegeman hekelt 'schijterig verdedigen' van PEC Zwolle

17 augustus 2019, 12:51

John Stegeman is met nul punten uit drie wedstrijden niet goed begonnen aan zijn klus als trainer van PEC Zwolle. Vrijdagavond ging het voor de Zwollenaren mis op bezoek bij Vitesse. De club uit Arnhem won met 3-0 en verwees PEC Zwolle daarmee naar de laatste plaats in de Eredivisie. Stegeman vindt dat zijn ploeg de nederlaag volledig aan zichzelf te wijten heeft.

"We speelden een vrij comfortabele eerste helft. De wedstrijd was behoorlijk in evenwicht. Vitesse kreeg misschien iets betere kansen, maar wij kwamen er ook een aantal keer goed doorheen. We blaffen wel, maar we bijten niet. Nadat we de kleedkamer weer uitkomen staat het goed en wel 1-0 voor Vitesse omdat we schijterig verdedigen", analyseert Stegeman de wedstrijd voor de camera's van FOX Sports.

Bij het openingsdoelpunt van Vitesse maakte Etiënne Reijnen hands in het strafschopgebied. De penalty die volgde werd na twee pogingen benut door Tim Matavz. "De beelden spreken voor zich. Ik vind dat we het daarvoor al niet goed doen. Daar komt een penalty uit waar we niet goed dekken. We gaan er half in. Daarna pakken we de wedstrijd op, gaan we weer voetballen en maken we weer een fout achterin waardoor het 2-0 wordt. Dat is een beetje ons probleem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen