'Feyenoord heeft eerste optie voor Argentijnse doelwitten'

'Feyenoord heeft eerste optie voor Argentijnse doelwitten'

17 augustus 2019 – Feyenoord heeft de eerste optie om Álvaro Barreal (19) en Marcos Senesi (22) vast te leggen, vóór geïnteresseerde clubs uit Duitsland, Spanje en Italië. De Argentijnen kunnen voor een bedrag van 6 à 7 miljoen euro worden overgenomen van respectievelijk Vélez Sarsfield en San Lorenzo. Dat meldt het Algemeen Dagblad.Het grote probleem is dat niet duidelijk wie bij Feyenoord de beslissing gaat nemen om Barreal en Senesi al dan aan te trekken. Op dit moment heeft na het vertrek van algemeen directeur Jan de Jong en technisch directeur Martin van Geel alleen commerciële man Mark Koevermans tekenbevoegdheid.

Als het aan Stam ligt, dan komt Senesi over vanuit Argentinië. De trainer van Feyenoord beschouwt Senesi als 'zeer bruikbare optie' voor de positie van linker centrale verdediger. Barreal is een speler voor de toekomst. Van hem wordt verwacht dat hij de Rotterdammers binnen drie jaar veel geld kan opleveren.

Op de achtergrond is Toon van Bodegom, voorzitter van de raad van commissarissen,  bezig met de zoektocht naar een nieuwe directie en nieuw geld. Volgens het AD verloopt dit proces moeizaam. Robert Eenhoorn (AZ) stond hoog op het lijstje van Feyenoord voor de vacante positie van algemeen directeur. Hij is volgens De Telegraaf echter onhaalbaar nu AZ door het ingestorte dak van het AFAS Stadion met een enorm probleem is opgezadeld.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 1 oktober 2020

  2. woensdag 30 september 2020