'PSV hoort vraagprijs van acht miljoen euro voor Doan'

17 augustus 2019, 09:07

PSV moet diep in de buidel tasten, wil het Ritsu Doan deze transferperiode overnemen van FC Groningen. De Trots van het Noorden hanteert namelijk een vraagprijs van acht miljoen euro voor de Japanner, weet het Eindhovens Dagblad. Eerder meldde De Telegraaf al dat Doan 'met stip' op één staat om Hirving Lozano op te volgen.

Het is inmiddels niet meer de vraag óf, maar wanneer Lozano overstapt naar Napoli. Zodra de deal met de Italiaanse grootmacht is beklonken, rinkelt de kassa in Eindhoven. Onder de streep zal PSV zo'n 35 miljoen euro overhouden aan de verkoop van de rappe Mexicaanse aanvaller. Het geld dat door de Lozano-transfer binnenkomt, willen de Eindhovenaren gedeeltelijk herinvesteren.

Volgens het ED leeft binnen de technische staf en de directie van PSV het idee dat de selectie niet alleen in de vorm van Doan een impuls moet krijgen. De Eindhovenaren zijn ook op zoek naar een geroutineerde speler die ervaring en stootkracht toevoegt. Hiervoor speurt PSV de buitenlandse competities af.

Lees ookVan Bommel wil met Lozano-geld een ervaren speler halen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen