PL-degradant Huddersfield Town ontslaat Siewert na drie duels

16 augustus 2019, 23:56   Bijgewerkt: 20 augustus 2019, 15:49

Rajiv van La Parra, Terence Kongolo, en Juninho Bacuna krijgen na drie wedstrijden in het nieuwe seizoen alweer een nieuwe manager bij Huddersfield Town. Na de nederlaag tegen Phillip Cocu's Derby County (1-2) op de eerste speeldag, een remise tegen Queens Park Rangers (1-1) en een verlies vrijdagavond tegen Fulham (1-2) heeft de Premier League-degradant Jan Siewert per direct ontslagen.

De coach kwam in januari van dit jaar per direct over van Borussia Dortmund II, maar kon de slechte positie van de Engelse club in de Premier League niet verbeteren. In de eerste dertien duels onder zijn leiding werd er twaalf keer verloren en alleen Wolverhampton Wanderers verslagen (1-0). Het was überhaupt de enige zege onder het bewind van de Duitse coach, die nog wel gelijkspeelde tegen Manchester United eind vorig seizoen. Op dat moment was degradatie overigens allang een feit.

In het Championship verliep het met één punt uit drie duels - waarin Bacuna basisspeler was en Van La Parra eenmaal inviel - niet veel beter. Bovendien werd de ploeg in de League Cup ook nog eens uitgeschakeld door Lincoln City, van het derde niveau in Engeland. Dat werd Siewert, die met Aaron Mooy een van zijn beste spelers op de slotdag van de transfermarkt nog zag vertrekken, al zeer vroeg in het seizoen fataal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen