Bayern München akkoord met FC Barcelona over Coutinho

16 augustus 2019, 20:30   Bijgewerkt: 17 augustus 2019, 00:08

Philippe Coutinho wordt spoedig de nieuwe aanwinst van Bayern München. Als er geen gekke dingen gebeuren, dan wordt de Braziliaan snel op huurbasis gepresenteerd bij Der Rekordmeister. De aanvaller annex middenvelder ontbrak onverwacht in de selectie van zijn werknemer FC Barcelona en is op weg naar München. Bayern heeft een optie tot koop bedongen in de deal. 

Dat laat Der Rekordmeister weten op het clubkanaal. Na het vertrek van Franck Ribéry en Arjen Robben en de mislukte transfer van Leroy Sané zoekt Bayern München nog altijd nieuwe vleugelaanvallers: Kingsley Coman en Serge Gnabry zijn de enige buitenspelers momenteel. Omdat ook Hakim Ziyech - hij stond naar verluidt ook op het wensenlijstje - zijn contract bij Ajax recentelijk verlengde, zette Bayern haast achter de komst van Coutinho.

De Braziliaan is ondanks het feit dat hij niet lang geleden nog 160 miljoen (!) kostte voor FC Barcelona eigenlijk alweer overbodig. Mede door de komst van Antonine Griezmann mag hij op zoek naar een nieuwe club en dat wordt Bayern München, dat eerder deze week ook Ivan Perisic huurde. Hoeveel er betaald wordt en welke clausule(s) de Duitsers verder nog bedingen, is niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen