NAC Breda lijft verdediger Rösler (19) voor drie seizoenen in

NAC Breda lijft verdediger Rösler (19) voor drie seizoenen in

16 augustus 2019 – NAC Breda heeft zich per direct versterkt met Colin Rösler. De negentienjarige verdediger komt over van Manchester City en tekent een contract voor liefst drie seizoenen in Brabant. De club zocht achterin in de breedte meer kwaliteit en heeft die gevonden in de inmiddels dertiende aanwinst van het nieuwe seizoen."Het is een kopsterke verdediger die het spel al goed leest en inzichtelijk verdedigt", aldus Tom van den Abbeele. "Ondanks zijn lengte is hij ook behoorlijk wendbaar. Vanwege zijn goede positiespel komt hij zelden in de problemen en is hij in de opbouw betrouwbaar. Hij heeft een goede persoonlijkheid en een enorme drive, met leiderskwaliteiten die nog verder ontwikkeld kunnen worden."

De achterhoedespeler is momenteel captain van Noorwegen onder negentien en kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur. "Mijn gevoel bij de club is goed en ik zie hier kansen om een betere speler te worden", laat hij weten. "Vanavond (tegen Helmond Sport, red.) pik ik gelijk een thuiswedstrijd mee en maak ik, weliswaar vanaf de tribune, kennis met de supporters. Ik kijk er erg naar uit en kan niet wachten om te beginnen."

Eerder werden onder andere Nick Olij, Chiel Kramer, Joshua Bohui, Nacho Monsalvo, Finn Stokkers, Robin Schouten en Huseyin Dogan vastgelegd door NAC Breda, dat in de eerste speelronde met 0-2 won van FC Dordrecht.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 14 augustus 2020

  2. donderdag 13 augustus 2020