Feyenoord huurt Ie voor één seizoen van Trabzonspor

16 augustus 2019, 19:24   Bijgewerkt: 16 augustus 2019, 20:57

Feyenoord heeft zich officieel versterkt met verdediger Edgar Miguel Ié (26). De achterhoedespeler komt per direct voor één jaar over van Trabzonspor en doet dat op huurbasis. Onduidelijk is of er een optie tot koop is bedongen voor de Portugees, die met rugnummer 32 gaat spelen in De Kuip.

"Met Edgar halen we een sterke, snelle verdediger in huis die zowel centraal achterin als rechtsback kan spelen", looft technisch directeur Sjaak Troost. "Hij zal meteen kunnen aansluiten bij de groep zodra zij zijn teruggekeerd uit Tbilisi." Met Rick Karsdorp werd er ook al een ander alternatief gehaald voor het vertrek van Jeremiah St. Juste.

Ie stond eerder onder contract bij LOSC Lille, vanwaar wie hij deze zomer nog overstapte naar Trabzonspor. Bij de Turkse club had hij amper perspectief, waardoor hij alweer op huuurbasis mag vertrekken. De eenvoudig international van Portugal kwam ook ooit uit voor FC Barcelona, voor wie hij één wedstrijd speelde. George Johnston kwam over van Liverpool en kan als centrale verdediger uit de voeten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen