Puntloos Emmen niet in paniek: "Door op ingeslagen weg"

16 augustus 2019, 14:50

FC Emmen staat na twee speelronden nog op de hatelijke nul in de Eredivisie. Er werd achtereenvolgens verloren van FC Groningen (0-1) en Ajax (5-0). Trainer Dick Lukkien hoopt dat er zaterdagavond toegeslagen kan worden tegen sc Heerenveen.

Lukkien raakte vorig seizoen niet in paniek toen het heel goed ging met Emmen en houdt ook nu het hoofd koel. "Ik doe eigenlijk niets anders. We gaan door op de ingeslagen weg. De goede dingen nemen we mee, daar kunnen we op verder bouwen. Het spel naar de goal moet beter, want het moet in de eindfase meer opleveren", zegt hij in zijn voorbeschouwing op de clubwebsite.

In tegenstelling tot Emmen is Heerenveen wel goed aan de competitie het begonnen. Het won met 0-4 van Heracles Almelo en speelde met 1-1 gelijk tegen Feyenoord. "Ze zijn in ieder geval goed uit de startblokken geschoten. Ze hebben een duidelijke manier van spelen en ze weten van elkaar wat ze kunnen", ziet Lukkien. De coach kan in het thuisduel geen beroep doen op Anco Jansen, Ferhat Görgülü, Tom Hiariej, Jan-Niklas Beste en Sergio Pena.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen