Maaskant staat voor zware opdracht: "VVV is geen PAOK"

16 augustus 2019, 13:25

VVV-Venlo gaat zaterdagavond op eigen veld proberen om Ajax punten afhandig te maken. Een loodzware klus, vindt ook trainer Robert Maaskant. De trainer gaat ondanks dat hij een zware wedstrijd verwacht, gewoon met drie aanvallers spelen.

Dat geeft de coach aan tegen De Limburger. "Natuurlijk heb ik Ajax gezien tegen PAOK, een tegenstander die het de Amsterdammers moeilijk heeft gemaakt", zegt Maaskant. "Maar VVV is geen PAOK, dat is een heel andere ploeg dan VVV met een andere opdracht. Wij gaan uit van eigen kracht en zullen in onze normale formatie met drie aanvallers spelen. We zullen waarschijnlijk niet met allemaal dezelfde namen starten als bij Sparta, maar ik geef mijn elftal nog even niet prijs. Wij zullen net als Vitesse, Emmen en PAOK momenten gaan krijgen waarin we Ajax pijn kunnen doen. Daar gaan we vanuit. Voor de rest wordt het simpelweg keihard werken."

Een grote aderlating voor VVV is dat aanvoerder Danny Post door blessureleed niet inzetbaar is. "Je zult mij niet vaak horen over spelers die er niet bij kunnen zijn, maar het ontbreken van Danny is natuurlijk pijnlijk in een duel als dit. Maar we zullen ermee moeten dealen", zegt Maaskant, die mogelijk wel weer een beroep kan doen op Chris Kum.

VVV staat na twee speelronden op drie punten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen