Groenendijk voelt ondanks puntloze start geen extra druk

Groenendijk voelt ondanks puntloze start geen extra druk

16 augustus 2019 – Na twee speelrondes is ADO Den Haag nog puntloos in de Eredivisie. Dat geeft in aanloop naar de thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam geen extra druk, zegt trainer Fons Groenendijk. ADO ging tijdens de seizoensouverture onderuit tegen FC Utrecht (2-4) en verloor vorige week van PSV (3-1)"We zijn nog niet echt gelukkig, maar hebben wel keihard gewerkt. Hopelijk leidt dat nu tot een mooi resultaat", vertelt Groenendijk via de officiële clubkanalen. De aankomende tegenstander staat er met vier punten een stukje beter voor. "Sparta is natuurlijk wel goed begonnen. Ze hebben goede aanvallers, met bijvoorbeeld Halil Dervisoglu, Ragnar Ache en Abdou Harroui."

Groenendijk kan tegen Sparta over een nagenoeg fitte selectie beschikken. "Milan van Ewijk en Lex Immers hebben de afgelopen dagen ook weer volledig meegetraind en kunnen in principe starten tegen Sparta", zegt Groenendijk. "Het is positief dat we op personeel vlak weer een beetje aan het opkrabbelen zijn. Ook is het goed om te zien dat nieuwe jongens als Bilal Ould-Chikh en Michiel Kramer er steeds nadrukkelijker aan komen."

El Khayati
ADO zag donderdag Nasser El Khayati definitief naar Qatar verkassen. "Ik ben blij dat de situatie rondom hem is opgelost en dat er uiteindelijk niet alleen maar tevreden partijen zijn", zegt de trainer daarover. "Ik heb hier ontzettend genoten van Nasser. Hij wist de liefhebbers in vervoering te brengen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 11 december 2019

  2. dinsdag 10 december 2019