Verdonk mogelijk teamgenoot Zlatan: "Er is interesse"

Verdonk mogelijk teamgenoot Zlatan: "Er is interesse"

16 augustus 2019 – Calvin Verdonk wordt de komende zes maanden door Feyenoord verhuurd aan FC Twente en beproeft daarna mogelijk zijn geluk in de Major League Soccer. LA Galaxy heeft zijn oog laten vallen op de 22-jarige linksback. "Het is nog niet helemaal zeker, maar er is wel interesse", bevestigt hij aan FOX Sports."Ik heb gehoord dat de transfers daar wat anders gaan dan hier in Nederland, wat ingewikkelder. Dus het is even afwachten wat ik op 1 januari ga doen", vervolgt Verdonk, die door Twente is aangetrokken als tijdelijke vervanger van de zwaar geblesseerde José Matos. "Ik wil daarnaartoe (LA Galaxy, red.) en dat heb ik ook tegen mijn zaakwaarnemer gezegd. Hij heeft contact en meer kan ik er niet over zeggen."

Verdonk noemt de VS een mooi land. "Ik denk dat veel mensen daarnaartoe willen. Het lijkt me prettig om daar te spelen en te wonen", aldus de verdediger, die in Los Angeles teamgenoot van Zlatan Ibrahimovic kan worden. "Dat zou mooi zijn, ja", antwoordt Verdonk, die nog tot volgend jaar zomer onder contract staat bij Feyenoord, maar ervan uitgaat dat hij zijn laatste wedstrijd voor de Rotterdammers heeft gespeeld.

"Als Amerika niet doorgaat in januari, dan kan ik altijd nog bij Twente blijven", zegt de verdediger. "Dat hebben we afgesproken. Het is ook een heel mooie club om een jaar voor te spelen. Nu een half jaar en dan kijken we wat er gaat gebeuren."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 12 november 2019

  2. maandag 11 november 2019

  3. zondag 10 november 2019