Snoei is klaar met kunstgras: "We moeten van die rommel af"

16 augustus 2019, 10:34

De Graafschap gaat vrijdagavond op bezoek bij MVV Maastricht en dat betekent een ontmoeting op een kunstgrasveld. Trainer Mike Snoei ziet er tegenop en wil het liefst nooit meer met zijn team op kunstgras in actie komen.

Werken in de Eerste Divisie betekent veel wedstrijden op kunstgras, weet Snoei. "We zullen er soms twee keer in de maand op moeten spelen. En daarom moet je slim zijn en van de nood een deugd maken. We trainen hier de laatste twee trainingen. Maar ik vind het waardeloos en vervelend, want kijk naar het andere mooie grasveld", zegt hij tegen Omroep Gelderland, doelend op het feit dat er op het trainingscomplex van De Graafschap wel natuurgras ligt.

Snoei hoopt dat kunstgrasvelden zo snel mogelijk verdwijnen. "Ik denk dat kunstgras het heeft verloren", zegt Snoei. "Voor de amateurs vind ik het anders qua onderhoud en dat je dan allemaal dezelfde kwaliteit kan leveren. Maar in het profvoetbal? Kom op zeg! We moeten echt van die rommel af. Het is waardeloos. Ik ben een enorme tegenstander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen