Jansen merkt dat enthousiasme van zijn ploeg aanstekelijk werkt

16 augustus 2019, 09:31

Johnny Jansen ziet na de overwinning op Heracles Almelo (0-4) en het gelijkspel tegen Feyenoord (1-1) geen reden om aan zijn opstelling te sleutelen. Naar alle waarschijnlijkheid zal sc Heerenveen zaterdag tegen FC Emmen dan ook met een ongewijzigd elftal aantreden. "Ik heb geen verrassingen in petto", geeft Jansen openheid van zaken.

Het gaat Heerenveen vooralsnog voor de wind in het nieuwe seizoen. Met vier punten uit twee wedstrijden staan de Friezen op de vierde plaats. Jansen merkt dat het enthousiasme en de energie van zijn ploeg aanstekelijk werkt. "Als ik hier door het stadion loop, dan zijn de mensen enthousiast. Daar ben ik superblij mee. Het is mooi om samen iets neer te zetten waar het publiek zich in herkent", aldus de trainer tegenover Omrop Fryslân.

In Emmen treft Heerenveen een tegenstander die nog punt- en doelpuntloos is. "Dat wordt zeker geen 'makje'", voorspelt Jansen echter. "Ze hebben een rechtsback die graag mee opkomt, een buitenspeler die aan de binnenkant speelt, ze hebben middenvelders die graag aan de bal willen komen, ze hebben een grote sterke spits. En Michael de Leeuw maakt veel diepte en is goed in de '16'. Ze hebben gewoon een heel aardig ploegje dat moeilijk te verslaan is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen