Karavaev over vermeende interesse van Zenit: "Zeg nooit nooit"

17 augustus 2019, 12:50

Het is nog de vraag of Vitesse er in slaagt om Vjatsjeslav Karavaev aan boord te houden. De Russische rechtsback kende vorig seizoen een goed jaar in Arnhem en wordt in verband gebracht met een transfer naar Zenit St. Petersburg. Hij houdt zich op de vlakte over de vermeende belangstelling.

De 24-jarige Rus heeft in Arnhem nog een contract tot 2021 en verwacht deze zomer in Arnhem te blijven. Een transfer sluit hij echter niet helemaal uit. "Zeg nooit nooit, ik kan er niet veel over zeggen nu", reageert hij bij Omroep Gelderland. "Nee, ik heb met niemand gesproken. Nu ben ik bij Vitesse en concentreer ik me op dit seizoen. Het is goed mogelijk dat ik blijf."

Karavaev kwam in januari 2018 naar Arnhem en liet vanaf het eerste moment zien dat hij van waarde is voor Vitesse. De rechtsachter probeert dicht bij zichzelf te blijven. "Ik speel altijd mijn eigen spel en dat is ook in balbezit belangrijk zijn en mezelf inschakelen. Zo wil ik ook dit seizoen weer spelen. Wij moeten als Vitesse altijd naar onszelf kijken. Het is niet nodig om ons aan te passen met deze selectie", zegt de Rus. Vitesse speelt vrijdag de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen