Nijland weer op bank bij De Graafschap: "Begrijp teleurstelling"

15 augustus 2019, 17:13

Ook vrijdag begint Stef Nijland niet in de basis bij De Graafschap, dat in de tweede speelronde op bezoek gaat bij MVV Maastricht. Door de blessure van Daryl van Mieghem ontstond er een gat in het team van Mike Snoei, maar de trainer kiest niet voor Nijland.

Snoei kiest vrijdag voor Youssef El Jebli als buitenspeler en geeft Javier Vet een basisplaats op het middenveld. Jesse Schuurman, die tegen SC Cambuur ook al basisspeler was, schuift door naar de '10-positie', zegt Snoei. "Ik kan zijn teleurstelling wel begrijpen", vertelt de coach aan De Gelderlander. "Het kwam voor hem als een verrassing. Maar ik wist pas vrij laat dat El Jebli nog niet zou vertrekken en misschien wel helemaal niet weggaat. Ik hoop dat Stef het kan opbrengen te laten zien wat hij kan als ik een beroep op hem doe."

De Graafschap won vorige week met 2-0 van Cambuur en gaat vrijdag op visite in Maastricht, waar Anthony van den Hurk in de spits staat. Hij is een voormalig speler van De Graafschap. "Anthony is een goede spits. Ze hebben meer spelers om rekening mee te houden. Maar als wij een rol van betekenis willen spelen in de titelstrijd, moeten wij ook in zulke wedstrijden een goed resultaat neerzetten", vindt Snoei.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen