Veldwijk laat een lucratief avontuur in Iran schieten

Veldwijk laat een lucratief avontuur in Iran schieten

15 augustus 2019 – Lars Veldwijk blijft vooralsnog trouw aan Sparta Rotterdam. De 27-jarige spits heeft woensdag een lucratief aanbod uit Iran geweigerd. Dat meldt het Algemeen Dagblad.Het is geen geheim dat Veldwijk een buitenlandwens heeft. Een club uit Iran meldde zich woensdag voor Veldwijk. "Dat aanbod was heel lucratief, maar ik volg mijn gevoel. Ik heb het heel goed naar mijn zin bij Sparta. Ik wil alleen weg als er iets heel moois komt", zegt de spits van de promovendus.

Veldwijk heeft nog tot 21 augustus om een nieuwe club te vinden. Daarna houdt Sparta de aanvaller aan zijn contract. "We denken graag mee met Lars. Maar wel tot op zekere hoogte. De komende dagen krijgt hij nog de kans een nieuwe club te vinden. Lukt hem dat niet, dan willen we dat zijn focus weer volledig op Sparta gaat. We zien in Lars nog steeds een belangrijke speler", aldus technisch manager Henk van Stee.

Eerder bevestigde Van Stee al aan Voetbal International dat Sparta wil meedenken en -werken als een mooie kans zich voordoet.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 24 september 2020

  2. woensdag 23 september 2020

  3. dinsdag 22 september 2020