Slutsky kent lot Vitesse: "Elke speler kan bij goed bod vertrekken"

Slutsky kent lot Vitesse: "Elke speler kan bij goed bod vertrekken"

15 augustus 2019 – Met de transferdeadline in zicht weet Vitesse-trainer Leonid Slutsky nog niet of hij het komende jaar over de complete, huidige spelersgroep kan beschikken. Zo dreigen de Arnhemmers Thulani Serero kwijt te raken aan Al Jazira, de club van trainer Jurgen Streppel. Zoals het nu staat, komt de Zuid-Afrikaan vrijdag wel gewoon in actie tegen PEC Zwolle.Volgens Slutsky zou het goed kunnen dat Vitesse nog een sleutelspeler kwijtraakt. "Elke speler hier kan bij een financieel goed bod vertrekken. Dat is zo bij een club als Vitesse. Maar het klopt, ik zal blij zijn als het 2 september is", doelt de Russische oefenmeester in gesprek met Omroep Gelderland op het sluiten van de zomerse transferwindow.

Tegen PEC Zwolle zal op het middenveld naast Serero waarschijnlijk Riechedly Bazoer plaatsnemen. Door een schorsing miste hij afgelopen weekend het duel met Willem II (0-2 winst). Zijn terugkeer gaat vermoedelijk ten koste van Jay-Roy Grot, die gehuurd wordt van Leeds United.

Gong
Vorig seizoen werd Vitesse geteisterd door blessures, maar op dit moment zit alleen Hilary Gong in de lappenmand. De Nigeriaan is wederom geblesseerd geraakt aan zijn knie. "We komen binnenkort naar buiten met nieuws over hem, maar hij is waarschijnlijk lang afwezig", laat Slutsky weten aan De Gelderlander.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 26 september 2020

  2. vrijdag 25 september 2020