Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Utrecht 'met trots vervuld' door langer aanblijven Kerk

FC Utrecht 'met trots vervuld' door langer aanblijven Kerk

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 augustus 2019 – FC Utrecht heeft donderdagmiddag via de officiële kanalen bevestigd dat het contract van Gyrano Kerk is opengebroken en verlengd. De 23-jarige aanvaller heeft een verbintenis tot medio 2023 getekend en lijkt in elk geval deze transferperiode niet uit de Domstad te vertrekken.

"Het vervult ons met trots dat Gyrano zich, ondanks de vele interesse in hem, langer aan ons heeft gecommitteerd. Hij voelt zich goed in Utrecht en gelooft in de ambities van de club. Wij zijn er van overtuigd dat hij de prestatiecurve die hij hier heeft ingezet, verder kan doortrekken. We gaan samen de toekomst vol vertrouwen en energie tegemoet", vertelt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam.

"Gyrano is een vaste en belangrijke kracht in ons eerste elftal, die zich de voorbije seizoenen geweldig heeft ontwikkeld. Met zijn power, snelheid en acties is hij een belangrijk wapen in onze aanval", aldus Zuidam. Het vorige contract van Kerk, die in de eerste twee Eredivisie-speelrondes van het huidige seizoen al bij drie doelpunten direct betrokken was, liep in 2022 af.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd