Begeerde Kerk tekent nieuw contract en blijft bij Utrecht

Begeerde Kerk tekent nieuw contract en blijft bij Utrecht

15 augustus 2019 – FC Utrecht is erin geslaagd Gyrano Kerk langer aan zich te binden. Dat meldt de club donderdag via de officiële clubkanalen. De begeerde aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een verbeterd contract en ligt nu tot de zomer van 2023 vast in de Domstad. Zijn vorige verbintenis liep een jaar eerder af. Kerk maakt in Utrecht een sterke ontwikkeling door en is in de eerste weken van het nieuwe seizoen de smaakmaker van het team van trainer John van den Brom. Over interesse had de pijlsnelle aanvaller niet te klagen, maar Kerk kiest er desondanks voor om nog even in De Galgenwaard te blijven.

"Er was inderdaad veel interesse", vertelt Richinel Bryson van Ceasar Sports Account aan VI. "Toch heeft Gyrano er bewust voor gekozen zijn contract met een jaar open te breken. Hij had weg gekund maar voelt het vertrouwen van de club. Ook wil hij de club graag helpen bij de ambitieuze toekomstplannen die er liggen. Gyrano is een jongen van de club en heeft veel aan FC Utrecht te danken. Bovendien kan hij hier nog groeien."

Kerk was afgelopen seizoen met acht doelpunten en acht assists in de Eredivisie de meest waardevolle speler van FC Utrecht. In de eerste twee speelrondes van het nieuwe seizoen was de aanvaller al goed voor één goal en twee assists.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 19 september 2019

  2. woensdag 18 september 2019

  3. dinsdag 17 september 2019