Toekomst Veldwijk onzeker: "Er speelt het een en ander"

Toekomst Veldwijk onzeker: "Er speelt het een en ander"

15 augustus 2019 – Het is nog onzeker of Lars Veldwijk bij Sparta Rotterdam blijft. Dat bevestigt technisch manager Henk van Stee in gesprek met Voetbal International. Er is beweging rond de 27-jarige spits."Ik heb met Lars de afspraak gemaakt dat hij zou blijven als we promoveerden, maar we hebben ook de afspraak gemaakt dat we meedenken en -werken als zich een kans voordoet. Daar houd ik me aan, ik ben een man die graag zijn afspraken nakomt", aldus Van Stee. "Er speelt wel het een en ander rond Lars, we moeten de ontwikkelingen afwachten."

Sparta verkocht eerder deze transferperiode Halil Dervisoglu aan Brentford. De getalenteerde aanvaller stapt echter komende winter pas over naar Engeland. Volgens Van Stee staan de situaties van Dervisoglu en Veldwijk los van elkaar. "Maar een beetje heeft het wel met elkaar te maken. Veldwijk en Dervisoglu allebei nu kwijtraken zou niet handig zijn. We hebben het nu prima opgelost. Met Ragnar Ache, Veldwijk en Dervisoglu hebben we drie spelers die op verschillende posities voorin uit de voeten kunnen."

Met het geld dat binnenkomt door de verkoop van Dervisoglu, kan Sparta de transfermarkt op. De promovendus wil graag nog een aanvaller en linksback aan de selectie toevoegen. Joël Piroe is bij de Rotterdammers in beeld om de aanval te versterken. De twintigjarige spits zou niet onwelwillend staan tegenover een tijdelijke overstap naar Het Kasteel en ook PSV ziet een verhuurperiode wel zitten.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 20 september 2019

  2. donderdag 19 september 2019