Lampard baalt flink: "Liverpool was duidelijk in het voordeel"

Lampard baalt flink: "Liverpool was duidelijk in het voordeel"

15 augustus 2019 – Chelsea maakte woensdagavond in het Turkse Istanboel geen verkeerde indruk tegen Liverpool, maar greep wel naast de Europese Super Cup. De wedstrijd werd door strafschoppen beslist nadat na 120 minuten geen beslissing was gevallen. Frank Lampard vindt dat zijn ploeg het meeste recht had op de overwinning en stelt dat Liverpool een fysiek voordeel had."Ik heb respect voor Liverpool en ze kregen kansen, maar voor mij is het duidelijk dat wij het sterkere team waren. We hadden soms wat pech en hadden misschien wat klinischer moeten zijn in de afronding, maar mijn algehele gevoel zegt dat ik trots moet zijn op onze teamprestatie", begint Lampard tegenover Engelse media.

De nieuwe trainer van Chelsea stelt niet van verliezen te houden. "Ik ben een verschrikkelijke verliezer en dat zijn we allemaal bij Chelsea. We wilden deze wedstrijd winnen, maar waren wat ongelukkig. Als dit een teken is van wat we dit seizoen in huis hebben - en we zullen beter worden - dan is het een heel goed teken."

Speelschema
Chelsea kwam afgelopen zondag nog in actie in de Premier League, terwijl Liverpool al twee dagen eerder in actie kwam. Een oneerlijk fysiek voordeel, vindt Lampard. "Liverpool was daardoor duidelijk in het voordeel. Het is jammer dat een team voor zo'n belangrijke wedstrijd twee dagen meer heeft om zich voor te bereiden. Ik wil er niet over zeuren, maar het is wel frustrerend."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 18 september 2020

  2. donderdag 17 september 2020